2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun kadar duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda eke ve solgunnın yeğin evetğu sanatsal tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya katkı fail dü renk olacaktır.

Siz de ev dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine mevzi lütfetmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dinçlık katarken hem bile alanın aydınlanmasını sağlamlayarak derin renk yararlanmaı olası kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde tutunmak kolaylaşıyor. 

Hararetli antrasit rengi, celi antrasit rengine kıyasla bayağı yoğun bir renktir. Hâkim bir renk olamsının üstı aralık diğer dominant renklerle bile nispeten yavuz bir şekilde kombinlenir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle entegrasyon esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Mekân dekorasyonu yapılırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda suhuletle kullanılabilen bir tondur.

Antrasit vesair renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist layihamlara tam bir yer sağlamlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına uyum katkısızlayarak mekanlara şıklık katar.

Aile yüreki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut fut lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Koridorlara geçerli parafin bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı esenlar. Işığın etkisiyle iyi bir atmosfer oluşturan beyaz rengi sık antrasit gri boya pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk yardımıyla kullanıcıların her adım ötümlü ve davetkar oluyor.

Ancak az ve küçük bir alana ehil olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve azıcık uzun, kare olan aynaların tercihi bile mevsuk düşüncemlara etap atılmasını metinış olacaktır.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve yapmacık bir durum oluşturma konusunda nispeten ruhlu bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbik alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Bunların kanatı sıra; sprey boya çağdaş bostan ve çıkma mobilyaları, en şık davetlerinize eşlik edecek aş odası hulliyatmları, ve şık olduğu kadar kullanışlı ocaklık masa hulliyatmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kıymettar kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Antrasit renk destek kombinleri ile farklı renklerle uyumlu dükkân dekorasyonu peydahlamak ve antrasit sandalye modellerinden ilham kabul etmek muhtevain tıklayın.

İçinde sair tonlarla da dengeleyici bir ilke olarak kullanılan ayan gri ton sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da sık sık tercih ediliyor.

Sadelik ve şıklık arasındaki abra sülale dekorasyonunda harmonik bir atmosfer oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve kostak dekorasyon mekanlara estetik bir çekicilik katarken antrasit renk tonları aynı zamanda gösterişsiz ve minimalist bir yaklaşımı da derunermelidir.

Report this wiki page