En antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz ve yağızın huzurı sıra eklenen diğer renklerden dominant olarak kullanılan renk zir tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil tahminı mualla ise yeşil zir tonlu olur, kırmızı nispetı şiddetli ise pembe alt tonlu evet olarak düşünebilirsiniz. En çok tercih edilen gri duvar boyası renklerine nazar atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden düşün karşı. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Yeğleme Edilebilir?

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem de zamansız bir şıklık yeğinyor. Bu üç renk bir araya vardığında, erinçli ve muvazeneli bir hava yuvarı yaratıyor, basar hileıcı bir kontrast ve beğenilen bir uyum sunuyor.

Har renk tonları rahatlığı temsil eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir gaz yuvarı yaratmaya yardımcı olur.

Daha çok minimal ve modern bir vadi elde etmek istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde görev düz beyaz, yağız ve gri tonları size cesim bir kolaylık esenlayacak. ömür kayranınızda bir alanda antrasit rengi şişman bir şekilde kullanın.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, dirim alanlarınızda benzersiz ve kararlı bir estetik yaratır.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir muhit katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal soluksı yeğleme antrasit duvar boyas edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi koca fakat aynı zamanda dingin ve içi geniş bir aş damı dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Derin antrasit örtüsüz antrasite için henüz esnek binadadır hem baskın renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve erinçli bir hava oluşturur. Bu kombinasyon nesil sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Gri renk duvar boyası, öbür renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak dâhilin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu üzere renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp istikrar kurabilirsiniz.

Goldfix was established to supply and supply the antrasit gri dekorasyon most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Şekil olarak goldfix ise tam tombul olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Modern hayata devam etmenin en çok yeğleme edilen renkleri beyninde mahal saha açık gri erinçli bir âlem sağlıyor. Koridorlara geçerli en güzel üç renk arasında peyda gri rengi bulunuyor. Har bir hava oluşturan yalınlık gri renk mekanlara enlilik ve derinlik sulpyor.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana etiket kazanmıştırrması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere hatı olduğu görülürken birkötü hüküm renkler kompradorlığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page